perjantai 13. maaliskuuta 2020

Pohjakosketus?

Mahdetaanko nyt jo lähestyä pohjaa? Aivan huikea, yli 10% pudotus eilen, ja poliitikot kävivät jo keskusteluja valmiuslain käyttöön ottamisesta. Oma salkkunikin on lähes täysin punaisella. Tänään oli päivällä nopea nousu, joka vaihtui sitten kuitenkin lieväksi laskupäiväksi. Tänään olen muuten lähinnä naureskellut tyhjiä vessapaperihyllyjä kaupassa.

Käytin taas yhden neljänneksen käteiskassastani, ostin lisää Nordnetin Suomi- ja Norja-indeksirahastoja ja vielä hieman lisää Sampoa. Laitoin myös pilkit koukkimaan Nestettä ja Teliaa jos vielä sattuisi laskemaan. Eikä tämä ole vielä tässä. Vaikka Kiinassa kuulemma jo avattiin Applen liikkeet, ovat Eurooppa ja USA vasta koronan alkuvaiheessa.

Salkkuni on nyt miinuksella jo reilusti yli -22%. Salkun ja säästöjen arvo on tänään enää noin 68 000 €. Melkoinen romahdus tammikuun ja helmikuun puolivälin optimismista... mutta nyt pitää vaan katsoa tulevaan ja pestä käsiä ahkerasti.

Toteutan seuraavat isommat ostot vasta sitten kun/jos salkkuni putoaa alle -30%. Ja viimeiset kun/jos vielä mennään alle -40%. Siihen asti - ja joka tapauksessa - jatkan tasaisia kuukausiostojani. Ne ovatkin tältä kuulta vielä tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti