lauantai 9. huhtikuuta 2022

Sota jatkuu

Niinhän siinä sitten kävi, että pandemian perässä tuli sitten sota. Ja tällä kertaa se muuttaa kyllä maailmaa ja Suomeakin. Alkutyrmistyksen jälkeen alkoi määrätietoinen työ jolla varmistetaan ettei sama tapahdu meille. Eli on ollut aika vauhdikas kevät. Muiden hommien ohessa lahjoitin myös melkoisen kasan sodassa hyödyllisiä varusteita Ukrainaan. 

Venäjän hyökkäys Ukrainaan tiputti tosiaan hyvin nopeasti salkkuani parikymmentä prosenttia, mutta onnistuin pitämään pään kylmänä. Sijoituksiani en siksi ole kovasti miettinyt, vaan jatkanut säännöllisiä kuukausiostoja. En ole tässä välissä jaksanut päivittää blogia, mutta tein myös muutamia uusia osakkeiden ostoja kevään "dipin" aikana. 

Jo ennen Venäjän hyökkäystä ja taloudellista eristämistä omistamani Nokian Renkaat ja Finnairit ovat nyt romahdettuaan yhä melkoista roskapaperia. Mutta taidan edelleenkin pitää ne ja toivoa että joskus vielä nousevat?

Nyt salkkuni arvo on vähitellen noussut jo takaisin kuopasta, plussalla ollaan taas suunnilleen +21%. Sijoitusten ja säästöjeni arvo on tänään yhteensä noin 184 000 €. 

Slava Ukraini! Ja seuraavaksi liitytään sitten Natoon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti