maanantai 16. marraskuuta 2020

Taas uusi All Time High, ja vauhtisokeus uhkaa?

Niin meni jenkkivaalit ja pian perässä tuli tieto koronarokotteen toimivuudesta. Siitä onkin sitten noustu kohisten, ja ahneuteen alkaa sekoittua jännitys. Alkaa nimittäin taas se miettiminen, että pitäisikö ihan varmuuden vuoksi keventää osakesalkkua? Ei kai tämä voi jatkua...? Toisaalta olen kyllä saanut jo käteiskassaani kasvatettua jo ihan mukavasti, eikä ETF-sijoituksille ja osakkeille oikein ole järkevää vaihtoehtoista kohdettakaan mielessä. 

Tai sitten olisi, jos haluaisin aloittaa asuntoihin tai metsään sijoittamisen. Pitäisi varmaan alkaa katsomaan niitäkin jossain välissä. Tiedän molemmista vielä aivan liian vähän, ja pelkään että varsinkin asuntosijoittamisesta tulisi iso vaiva. Eli pitää perehtyä ja miettiä rauhassa. Ja toivoa ettei tässä nyt tapahdu taas samaa ilmiötä kuin keväällä, eli että kun alkoi hirvittämään niin en kuitenkaan tehnyt mitään, ja sitten salkusta putosikin jo pohja pois. Vaikka sekin meni nyt jälkikäteen katsoen ihan hyvin, kun maltoin rauhassa ostella lisää halventuneita osakkeita enkä myydä mitään.

Toistaiseksi jatkan nyt kuitenkin sinnikkäästi kuukausiostoja sijoitussuunnitelmani mukaisesti. Vaikka pakko tunnustaa että salkun arvonnousu hieman hirvittääkin jo. Salkku on nyt plussalla jo yli 9%, ja sijoitusteni ja säästöjeni arvo on tänään noin 127 000 €!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti