tiistai 7. syyskuuta 2021

Sadonkorjuun aika?

Lomat päättyivät rytinällä ja työkiireiden takia en ole taaskaan muistanut päivittää tätä blogia lainkaan pitkiin aikoihin. Sori siitä!

Asunnossa tehtävä remontti on vienyt pääosan tuloista, mutta olen kuitenkin jatkanut sinnikkäästi säännöllisiä indeksirahastohankintoja kuukausittain. Osakkeisiin tai rahastoihin en ole joutunut koskemaan, mutta ostopaikkojen varalle jemmattu käteiskassa sen sijaan on muuttunut vähän kerrallaan kodin uusiksi pinnoiksi ja kalusteiksi. 

Lohdutuksena isoista remonttimenoista olen muistutellut itseäni siitä, että asunnon arvokin on kyllä varmaankin noussut ainakin remppaan laittamieni rahojen arvon verran, jos ei enemmänkin. Varmuutta tästä ei tietenkään tule ennen kuin asunto joskus menee myyntiin ja kaupaksi.

Sijoitukseni ovat nyt plussalla jo hieman yli +38%, mikä on kyllä aika kiva prosenttiluku. Ja huvenneiden säästöjeni ja sijoitusten arvo on nyt yhteensä juuri ja juuri 177 000 €. Mikä on kyllä jo ihan asiallinen potti. Miltäköhän tuntuu ylittää 200 000 € raja?

Kauan povattua romahdusta tai edes korjausliikettä ei ole kuulunut, mutta huomaan miettiväni ajoittain salkun riskin pienentämistä muutamien osakkeiden myyntien kautta. Toisaalta haluaisin ahneena edelleen nauttia täysillä yleisestä kurssinoususta. Eli pitänee kaivaa oma sijoitussuunnitelma taas esiin ja katsoa sitä hetken ihan rauhassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti