lauantai 2. lokakuuta 2021

Syyskuun korjausliike?

 Viime kuun loppupuolella nähtiin pitkästä aikaa vähän enemmänkin kurssilaskuja, oma salkkuni laski noin 5% aiemmasta huipusta. Kuten edellisessä kirjoituksessani hieman olin miettinyt, tuntuisi nyt varmaan paremmalta jos olisin hieman kotiuttanut joitain voittoja ennen laskua. 

Vaikka toisaalta, mikäs kiire tässä muka on. Jatkan kuukausisäästöjä ja maksan vähitellen remonttikuluja pois. Käteiskassani on nyt kulunut suurelta osin remontin maksamiseen. Mutta nyt kun se on valmis ja pian jo maksettukin, niin aloitan taas käteiskassan kerryttämisen ja valmistaudun vähitellen joko tuleviin isompiin korjausliikkeisiin suorien osakesijoitusten merkeissä. Tai sitten osallistun muutamiin uusiin listautumisanteihin, joista yksi onkin jo tulossa ensi viikolla.

Mietin myös sellaista, että jos korjausliikettä ei tulekaan vaan kurssit nousevat siinä vaiheessa kun olen taas saanut kerrytettyä käteiskassaa hieman tuhdimmaksi, niin jossain vaiheessa ensi keväällä jos en keksi mitään ostettavaa voisin myös maksaa asuntolainaa pois vähän reippaammalla kädelläkin. Se tavallaan hieman putsaisi pöytää tulevia vuosia varten, ja olisi kiva taas päästä tilanteeseen, jossa ei ole velkaa. Ja juu, olen kyllä miettinyt myös asuntosijoittamisen aloittamista velkavivulla, mutta vieläkin tuntuu siltä että mielummin pysyisin osakkeissa ja indeksirahastoissa. Täytyy miettiä asiaa uudestaan parin vuoden päästä.

Sijoitusteni ja säästöjeni summa on nyt hieman yli 170 000 €, salkku on plussalla n 32%. Ja pian tulee myös melkoiset osingot Nordealta. Näillä mietteillä lokakuuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti